Menu

Betaalmethodes

De volgende betaalmethodes heeft u bij www.webwinkelvonksbehang.nl :

  1. iDEAL 
  2. PayPal
  3. Achteraf betalen met AfterPay
  4. Vooraf overmaken 
  5. Betaling bij Afhalen

IDEAL                                                                                                       img-1c.jpg    

 Wat is iDEAL?                                                                             

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen per direct afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Webwinkel Vonk`s Behang gebruikt een tussenpersoon voor een veilige en simpele betalingsmanier die op vele webwinkels wordt toegepast. Via www.mollie.nl kunt u een kijkje nemen bij onze tussenpersoon.

Welke voordelen heeft iDEAL voor u?

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING bank, Rabobank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL op onze site?

U plaatst een bestelling op onze website. Bij het afrekenen van de bestelling moet u een betalingsmethode aangeven. Hier kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens moet u bij een keuze maken bij welke bankier u aangesloten bent voor internetbankieren. Vervolgens wordt u door geleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij als webwinkelier worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

PayPal                                                                                                          paypallogo6.jpg

Wat is PayPal?

PayPal is de online betaalservice waarmee u bijvoorbeeld op Marktplaats, 2dehands.nl, eBay en ook bij ons  makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal u aankoopbescherming voor alle betalingen welke u met PayPal verricht. Op deze manier kunt u met een gerust hart online betalen. PayPal ondersteunt o.a. Visa en MasterCards. 

AfterPay (Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen)   www.afterpay.nl

AfterPay voert voor webwinkelvonksbehang.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij webwinkelvonksbehang.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooraf overmaken 

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag van de bestelling aan ons over te maken. Op het moment dat de betaling bij ons is binnengekomen, verwerken wij de order en zal het zo spoedig mogelijk uw kant opkomen. Wij willen u wel erop attenderen dat uw niet moet vergeten uw ORDERNUMMER te vermelden bij het overmaken van het totaalbedrag. Dit ordernummer verkrijgt u pas op het moment dat uw alle gegevens correct heeft ingevuld bij het afrekenen van uw winkelmandje.

U kunt het totaalbedrag naar het volgende toesturen:

Bankrekening:NL06INGB0000360558 
Ten name van:Vonk`s Behang B.V.
Plaats:Rotterdam (NEDERLAND)

LET OP: VERGEET UW ORDERNUMMER NIET TE VERMELDEN 

Betaling bij afhalen

Als derde en laatste betalingsoptie kunt u ervoor kiezen om de betaling af te ronden op het moment dat u het artikel bij ons komt ophalen. Uiteraard wordt er op dat moment geen `verzendkosten` in rekening gebracht. 

U kunt uw order ophalen bij het volgende adres:

Vonk`s Behang B.V.

Beijerlandselaan 35c 

3074 EB Rotterdam

plattegrondoverzicht.jpg

© 2010 - 2018 Vonk`s behang - Webwinkel Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel