Piet Boon

Piet Boon 

Studio Piet Boon ontwerpt hedendaagse architectuur, interieurs en producten op maat voor de internationale luxemarkt. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie en onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van verzorgd raffinement.

Ontwerper Piet Boon (1958) begon de studio in 1983. Drie jaar later trad interieurontwerper Karin Meyn (1961) toe als zakenpartner en Creative Director.

Een consequent samengaan van functionaliteit met tijdloos design, natuurlijke materialen, onderscheidende kenmerkende details en een verfijnd oog voor esthetica definieert het werk van gevierd ontwerper Piet Boon. Bekend in de wandafwerking zijn de sloophout, beton look en verweerde tegelmotieven.

De meesterontwerper en vakman begon zijn carrière als aannemer en dat biedt hem nu een bevoorrecht inzicht in zowel ontwerp als uitvoering van ieder project waar hij aan begint. Omdat hij totaalconcepten aanbiedt, maakt Boon het mogelijk om zijn echte visie te realiseren.

De befaamde interieurontwerper Karin Meyn heeft een bepalende rol gespeeld in de ontwikkeling van de nu zo bekende Studio Piet Boon stijl en filosofie. Met een verfijnd gevoel voor kleur, materiaal en vorm - en een oog voor bijzondere objecten, kunst en accessoires - legt Karin haar kenmerkende persoonlijke gevoel in ieder project dat ze aanvaardt.

Sorteer op
Sorteer op
© 2010 - 2022 Vonk`s behang - Webwinkel Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel