Renovatie vlies/Renovlies/Glasweefsel Behang

Ben je druk bezig met het renoveren van je woning? Renovlies behang is een perfect alternatief voor het herstellen van oud stucwerk. Het maakt oudere muren weer zo goed als nieuw. Renovatievlies is in een wittint en egaal, heeft geen structuur en is overschilderbaar of U kunt er ook over behangen.

WAT IS RENOVLIES?

Renovlies (afkorting van renovatievlies) is een goed alternatief om oude muren er weer als nieuw te laten uitzien. Het is overschilderbaar. Het is een modern alternatief voor glasvezelbehang waardoor je witte, egale wanden verkrijgt. Renovatievlies werkt snel en egalieerd en op verschillende breedtes te verkrijgen..          

EIGENSCHAPPEN RENOVLIES BEHANG

Renovlies wordt aangebracht op een behangklare wand. Kleine gaatjes, haarscheuren en oneffenheden worden moeiteloos gestopt met dit materiaal. Bultjes op de wand kunt U het beste even schuren. Het is een zeer sterke en scheuroverbruggende afwerking die niet te onderscheiden valt van stucwerk. Bovendien krijg je een glad resultaat dat perfect overschilderbaar is. 

Renovlies is brandveilig, krimpvrij, stoot- en krasvast. Het grootste nadeel van renovlies is de onbekendheid. Veel mensen kiezen nog vaak voor glasvezelbehang terwijl renovlies veel beter scoort op gebied van prijs, plaatsing en milieuvriendelijkheid. Renovlies is zowel geschikt voor wanden en plafonds. Naast de verschillende diktes en breedtes,kan je ook kiezen tussen standaard of voorgeschilderd vliesbehang.

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2010 - 2021 Vonk`s behang - Webwinkel Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel